Już za kilka dni startuje największy festiwal kulinarny w Polsce: Restaurant Week, w którym bierzemy ponownie udział!

W dniach 28.10 – 15.11 można spróbować specjalnie przygotowanego przez naszych kucharzy trzydaniowego menu w wyjątkowej cenie 49 zł. Na powitanie dla każdego z gości będzie czekał festiwalowy koktajl Martini Fiero Tonic.

Restaurant Week Polska 2020Menu A (wegetariańśkie):

  • Krem z dyni z prażonymi pestkami dyni, delikatnie doprawiony chilli
  • Filet z pstrąga z sosem tymiankowym, podany na czarnym ryżu z warzywami
  • Kruche ciasto ze śliwką z sosem czekoladowym

Menu B (mięsne):

  • Śledź bałtycki w naleśniku podany z sosem bananowo-brzoskwiniowym
  • Pierś z indyka w sosie własnym podana na zielonej soczewicy z warzywami i dodatkiem orzechów włoskich
  • Tarta gruszkowa z musem dyniowym i sorbetem z mango

Zachęcamy do rezerwacji miejsc za pośrednictwem strony: www.restaurantclub.pl

W poprzedniej edycji zdobyliśmy wyróżnienia za Najlepszą Przystawkę oraz w okręgu Wrocław zajęliśmy III Miejsce jako Restauracja.

Liczba miejsc w lokalu ograniczona, dlatego zachęcamy do szybszej rezerwacji stolików 🙂