Już za kilka dni startuje największy festiwal kulinarny w Polsce: Restaurant Week, w którym bierzemy ponownie udział!
W dniach 28.10 – 15.11 można spróbować specjalnie przygotowanego przez naszych kucharzy trzydaniowego menu w wyjątkowej cenie 49 zł. Na powitanie dla każdego z gości będzie czekał festiwalowy koktajl Martini Fiero Tonic.
Menu A (wegetariańśkie):
- Krem z dyni z prażonymi pestkami dyni, delikatnie doprawiony chilli
- Filet z pstrąga z sosem tymiankowym, podany na czarnym ryżu z warzywami
- Kruche ciasto ze śliwką z sosem czekoladowym
Menu B (mięsne):
- Śledź bałtycki w naleśniku podany z sosem bananowo-brzoskwiniowym
- Pierś z indyka w sosie własnym podana na zielonej soczewicy z warzywami i dodatkiem orzechów włoskich
- Tarta gruszkowa z musem dyniowym i sorbetem z mango
Zachęcamy do rezerwacji miejsc za pośrednictwem strony: www.restaurantclub.pl
W poprzedniej edycji zdobyliśmy wyróżnienia za Najlepszą Przystawkę oraz w okręgu Wrocław zajęliśmy III Miejsce jako Restauracja.
Liczba miejsc w lokalu ograniczona, dlatego zachęcamy do szybszej rezerwacji stolików 🙂